Nieuws & Informatie

Het CineMenu

In samenwerking met Kinepolis kunt u genieten van een ultiem avondje uit! Combineer een film naar keuze met een 3-gangen menu bij ons voor € 29,50 p.p. De bioscoopkaart krijgt u van ons mee. Graag vooraf reserveren.

Het Kerstmenu

Op tweede Kerstdag kunt u naast de lunch- en dinerkaart ook genieten van ons kerstmenu vanaf !6.00 uur, graag op reservering:

** Proeverij van voorgerechten; huisgemaakte tomatensoep, gamba in een gefrituurd jasje, carpaccio van rode biet en geitenkaas

** Spoom van aardbeien, prosecco en frambozen

** Keuze uit Bavette met een rode pepersaus, Varkensrack met hete bliksem, Kalkoen in filodeeg gevuld met ui, kastanje, champignon of Zalmfilet met risotto afgeblust met witte wijn

** Granddessert van witte chocolademousse, bruine chocoladeparfait, moelleux en een saus van bosvruchten

** Koffie of thee met bonbons

De prijs bedraagt € 35,00 per persoon.

 


Cadeautip :

Onze highs! High wine, high beer, high tea! Alleen op reservering! Ook leuk om te krijgen! Zie onze geschenkbonnen.

 

High tea/wine/beer

Met veel plezier bieden we nu ook een high wine en high beer aan! Kijk op de pagina high tea/wine/beer voor meer informatie.

 

Markant is een grand café in het hartje van centrum Emmen. U kunt bij ons terecht voor de koffie, een heerlijke lunch, een eerlijk diner, de borrel en uiteraard uitgaan. Als het zonnetje schijnt kunt u gebruik maken van ons grote in de zon gelegen terras. Wat betreft onze lunch en diner gerechten hanteren wij het motto: eerlijk, vers en betaalbaar. Goed eten hoeft niet duur te zijn! Kijk hiervoor op de pagina agenda.

 

Voor groepen en partijen kunnen wij in overleg speciale arrangementen samenstellen. Wij proberen voor elke wens en budget een passend arrangement te maken. Wilt u hierover meer informatie kijk dan op de pagina arrangementen of neem contact met ons op!

 

We zien u graag!

 

Openingstijden:

ma: 11:00 - 23:00
di: 10:00 - 23:00
wo: 10:00 - 23:00
do: 10:00 - 24:00
vr: 09:00 - 01:00
za: 10:00 - 02:00
zo: 11:00 - 23:00
Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive.nl | Ga naar mobiele website