Nieuws & Informatie

Over ons

Markant is een grand café in het hartje van centrum Emmen. U kunt bij ons terecht voor de koffie, een heerlijke lunch, een eerlijk diner, de borrel en uiteraard uitgaan. Als het zonnetje schijnt kunt u gebruik maken van ons grote in de zon gelegen terras. Wat betreft onze lunch en diner gerechten hanteren wij het motto: eerlijk, vers en betaalbaar. Goed eten hoeft niet duur te zijn! 

 

Voor groepen en partijen kunnen wij in overleg speciale arrangementen samenstellen. Wij proberen voor elke wens en budget een passend arrangement te maken. Wilt u hierover meer informatie kijk dan op de pagina arrangementen of neem contact met ons op!

 

We zien u graag!


Het CineMenu

In samenwerking met Kinepolis kunt u genieten van een ultiem avondje uit! Combineer een film naar keuze met een hoofdgerecht bij ons voor maar € 20 p.p. De bioscoopkaart krijgt u van ons mee. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveren kan hier.

 


Cadeautip :

Wij hebben cadeaubonnen van onze High wine, high beer, high tea en natuurlijk gewoon dinerbonnen! De cadeaubonnen zijn leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Zie onze geschenkbonnen.

 

High tea/wine/beer

Met veel plezier bieden we nu ook een high wine en high beer aan! Kijk op de pagina high tea/wine/beer voor meer informatie.
Op dit moment zijn wij bezig om onze highs te vernieuwen. En.. we krijgen ook ook High Bob! Hoe leuk is dat? 

 

 

Openingstijden:

ma: 11:00
di: 10:00
wo: 10:00
do: 10:00
vr: 09:00
za: 10:00
zo: 11:00
Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive.nl | Ga naar mobiele website